Onze winkels zijn open | 10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS jongenscollectie zomer 2020 online

CKS jongenscollectie zomer 2020 online

Accessoires zijn niet meer weg te denken uit onze kleerkast. Bij jongens is dat net zo. Sjaals, handschoenen, petten, ceinturen,… en voor de durvers hebben we de CKS dassen

Meestal worden ze gedragen op een feest maar soms worden ze ook op andere gelegenheden gedragen. Het is gaaf en maakt uw outfit af! CKS is een Belgisch modelabel dat eerlijke mode brengt voor de kids die er steeds hip willen uitzien. De zomercollectie 2020 voor jongens bestaat onder meer uit accessoires, meer bepaald dassen. Ideaal voor communie of lentefeest.

 

We hebben ook CKS voor meisjes.

 

Communiekleding koop je bij Deleye!

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen zoals CKS. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. 

Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!