Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS dassen zomer 2020 online

CKS dassen zomer 2020 online

CKS is een Belgisch populair modemerk voor jongens en meisjes. De jongenscollecties zijn steeds heel divers, vlot combineerbaar en nooit saai. Bovendien zijn de kledingstukken gemaakt van goede materialen en valt de prijs altijd heel goed mee. De nieuwste zomercollectie 2020 voor jongens brengt naast stijlvolle, stoere jongenskleding ook prachtige accessoires. Zo hebben we CKS dassen bij Deleye. Ze passen perfect bij de jongenskleding!

 

Bij CKS vind je ongetwijfelde de perfecte communie-outfit voor je zoon! 

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.Wij helpen je met de glimlach!