Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS accessoires zomer 2020 online

CKS accessoires zomer 2020 online

Accessoires zijn niet meer weg te denken uit onze kleerkast. Bij jongens is dat net zo. Sjaals, handschoenen, petten, ceinturen,… en voor de durvers hebben we de CKS dassen

Meestal worden ze gedragen op een communie- of lentefeest maar soms worden ze ook op andere gelegenheden gedragen. Het is gaaf en maakt je outfit af! CKS is een Belgisch modelabel dat eerlijke mode brengt voor zowel jongens als meisjes die er altijd hip willen uitzien. 

 

Deleye is specialist op gebied van feestkleding zoals communie en lentefeest!

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online je favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen heeft om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!