Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Riani


De collecties van Riani

De stijl van Riani is heel herkenbaar: casual, elegant, overtuigend, helder met speelse details. De collecties van Riani hebben telkens hun eigen unieke karakter.

Voor de modeliefhebber

Riani heeft alles in huis wat een modeliefhebber gelukkig maakt. Van stijlvolle casual designs, opvallende business-outfits tot sportieve of elegante feest- en avondmode. 

Exclusieve materialen

Ook met de keuze van stoffen onderscheidt het merk zich. Riani gaat telkens voor een veelvoud aan bijzondere en exclusieve materialen uit Europa. Van biokatoen, leer en kasjmier tot satijnen stoffen. Bovendien kiest Riani telkens voor een duurzame, milieuvriendelijke en eerlijke productie.