Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Izipizi


About Izipizi

Sinds 2010 is het doel van Izipizi om zoveel mogelijk mensen een glimlach te bezorgen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De brillen van Izipizi staan voor eerlijke prijzen en garantie voor kwalitieit. Zo blijft lezen, genieten van de zon of het gebruik van een goed beschermd scherm voor iedereen een genot.

Duurzaam label

Ook kiest Izipizi voor een planeetvriendelijke aanpak voor hun brillen. Op hun niveau zetten ze zich in om hun organisatie altijd te verbeteren, onze impact op de planeet te verminderen, te werken aan de kwaliteit van onze materialen, onze maatschappelijke acties te versterken.

Shop jouw favoriete lees- of zonnebril van Izipizi bij Deleye, nu in store en online.