Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Gaastra


About Gaastra

Gaastra werd in 1897 opgericht door Douwe Gaastra. Na bijna een eeuw als zeilmakerij ontwikkelde het bedrijf zich in 1996 tot een onderneming die sportieve kleding ontwerpt en distribueert met Gaastra als merknaam. De missie van Gaastra is de klant een optimale functionaliteit bezorgen met een onderscheidende styling. 

Duurzaam label

Als label, streven ze ernaar om een duurzame nautische levenstijl te leiden. Ze creëren producten die een milieuvriendelijke certificering verdienen. Gaastra kiest kwaliteit boven kwantiteit en pusht zichzelf om geweldige producten te maken die gemaakt zijn om lang mee te gaan. 

Shop jouw favoriete polo, hemd of jas van Gaastra bij Deleye, nu in store en online.