Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Closed dames

Closed heren


About Closed

Closed ontstond in het jaar 1978 als een denim brand en echt familiebedrijf. Dit is vervolgens volledig uitgegroeid als hun DNA. De kenmerkende details van de vroegere Closedstijl blijft de huidige ontwerpteams elke dag nog inspireren. Closed is zowel voor dames als heren een go-to brand als je op zoek bent naar eenvoud met nét dat tikkeltje meer. 

Duurzaam label

Hun doel: de collecties op een milieuvriendelijkere manier produceren, zonder hun hoge kwaliteitsnormen te verwaarlozen. Gelukkig gaan duurzaamheid en kwaliteit vaak hand in hand. Omdat hoge kwaliteit vanaf het begin bij Closed voorop stond, zijn veel van onze processen sinds het begin van de jaren tachtig milieuvriendelijk. Tot op vandaag blijven ze continu bezig om de processen in het bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken.

Shop jouw favoriete dames of herenitem van Closed bij Deleye, nu in store en online. Geniet nu van kortingen tot -40%!