Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Castart


About Castart

Het label is ontstaan als een familieverhaal van de broers Dries en Michiel Somers. Castart probeert om de castart, sloeber, in heren te triggeren door uiting van hun kledingkeuze. De nieuwe collectie geeft op een subtiele maar krachtige manier je kleding extra kleuraccenten.

Wist je dat Castart ook een zustermerk voor dames heeft, Our Sister?

Ethische mode

Castart pakt het sinds 2018 op een ethische manier aan. Hun materialen zijn afkomstig van ethisch verantwoorde leveranciers over de hele wereld. Ze werken nauw samen met fabrikanten om voordurend nieuwe, milieuvriendelijke technieken te ontwikkelen. Ondanks hun wereldwijde kijk, blijven ze gefocust op het maken van kledingstukken die geschikt zijn voor indiviuele smaken, wat de kleding zijn tijdloze en onderscheidende charme geeft.

Het Huis van Castart werd geopend in Antwerpen als gevolg van een gezamelijke inspanning van de gemeenschap om het aantal leegstaande huizen in de stad te verminderen. 
Shop de nieuwe collectie van Castart bij Deleye, nu in store en online.