Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

Bellerose junior


About Bellerose 

Bellerose werd in 1989 opgericht door Patrick Van Heurck. Hij was enorm gefascineerd door de rijke geschiedenis en het vakmanschap achter de kledingstukken waar hij zo van hield en als reiziger, avonturier én fan van 'all things American', trok hij geregeld naar de Verenigde Staten. Het was op één van die reizen dat hij op Long Island, in de buurt van New York, het dorp Bellerose ontdekte. En die naam leek hem onmiddellijk perfect voor wat hij al langer in gedachten had: zijn eigen kledingmerk. Met zijn nonchalante vorm en onberispelijke stoffen ontstond de “casual with a touch”. Ze ontwerpen niet alleen premium kleding voor het hele gezin. Hun doel is om de levensstijl van individuen te beïnvloeden, zonder de keuzes te dicteren.

Shop de nieuwe FW22 Bellerose bij Deleye, nu in store en online, voor jongens en meisjes. Bekijk ook zeker de Bellerose damescollectie.