Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Vive le vélo

Iets later dan gepland, maar Vive lé vélo is terug! Voor zijn talkshow koos Karl opnieuw voor stijlvolle, hippe en comfortabele kledij. Al meer dan 10 jaar is Deleye trotse kledingpartner van Karl Vannieuwkerke. Ook fan van zijn outfits? Je vindt zijn favoriete stuks hieronder terug!

Dit jaar blijft Karl Vannieuwkerke in eigen land. Hij blikt elke avond samen met drie gasten op een tot de verbeelding sprekende locatie terug op de voorbije Tour-dag. Vive le vélo strijkt neer aan de mooiste kastelen, abdijen en een pak andere bijzondere plekken die ons land rijk is.

Dagelijks komt één van de vaste wieleranalisten langs bij Karl. Zij krijgen telkens het gezelschap van twee andere gepassioneerde wielerliefhebbers. Vive le vélo, vanaf zaterdag 29 augustus elke avond op één.

Als presentator van Vive le vélo komt Karl steeds stijlvol voor de dag. Hij kiest al jarenlang voor Deleye als zijn kledingpartner en vindt in ons ruim aanbod steeds zijn gading. Sportief of gekleed? Bij Deleye vind je het allemaal. Karl zijn keuze vind je hieronder!

Shop nu

De keuze van Karl


In ons uitgebreid assortiment van meer dan 300 merken is er voor elk wat wils. Sand, Hugo Boss, Benvenuto, Antwrp, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda,…  zijn enkele merken waarvoor Karl Vannieuwkerke graag kiest. Deleye staat voor klassevolle mode van hoogwaardige kwaliteit. In onze 3 ruime winkels en op onze webshop staan onze medewerkers steeds klaar met deskundig mode advies. Ontdek onze volledige herencollectie hier.