Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Shop nu

Vanessa Bruno


OVER VANESSA BRUNO

Het Franse modehuis Vanessa Bruno is de lieveling van de sterren en de fashionista’s, zelfs tot aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Vanessa Bruno behoort tot het select clubje van grote Parijse designers. Vanessa Bruno werkte voor dat ze haar eerste kledingmerk lanceerde als model, zangeres en actrice. Vanessa Bruno bedient met haar collectie zowel de Parijs-chique dame tot de basic-preppy vrouw. Beide uitersten en alles ertussen. 

WAAROM BIJ DELEYE?

Vanessa Bruno gebruikt graag hoogwaardige natuurlijke materialen zoals zijde en cashmere. De ontwerpen zijn minimalistisch en toch verfijnd, ze bieden comfort zonder concessies te doen aan elegantie. SS22 is minimalistisch tijdloos met een moderne feel en een gezonde dosis vrouwelijkheid. Dat juichen wij bij Deleye alleen maar toe. Vanessa Bruno vind je nu bij Deleye online (let op: web only).