Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Hugo Boss hemden

Hugo Boss is een Duits vooraanstaand modemerk. Natuurlijk heeft Deleye er een uitgebreide collectie van! Het merk staat voor kwaliteit en top afwerking. Wie Boss draagt is zelfzeker en streeft naar succes.

Als je een Hubo Boss overhemd aanschaft, kan je profiteren van vele decennia aan maatwerkervaring. Van een stijlvolle avondgelegenheid tot een dag op kantoor of een meer ontspannen evenement. Elk overhemd van Hugo Boss is ontworpen door onze gespecialiseerde teams en met zorg vervaardigd van fijne materialen. We meten zorgvuldig elke stap in de productie, van concept en ontwerp tot het aanbrengen van de laatste knopen, om het ideale model, buitengewoon comfort en een verfijnde look te garanderen.

Maatgids voor overhemden 

Regular fit

Een klassieke stijl in een recht model, iets toelopen naar de taille.

Slim fit

Een moderne stijl met een nauwsluitend model voor een scherpe afronding.

Extra slim fit

Smal model met smalle mouwen voor een heldere, moderne lijn.

Shop nu

Regular fit hemden

Shop nu

Slim fit hemden

Kraaggids voor overhemden

1. Kentkraag
Een veelzijdige optie die bij alle stropdassen en gelegenheden past.
2. Gespreide kraag
Ruimte voor een brede stropdras of een dikkere knoop. 
3. Buttondownkraag
Een moderne, preppy look op casual overhemden.
4. Puntkraag
Een perfecte match voor een smalle stropdas en modern maatwerk.
5. Openstaande kraag
Zorgt voor een minimalistische look.
6. Smokingboord
Ontworpen om in combinatie met een vlinderdas te dragen. 
  1. De punten zijn gelijkmatig breed, zodat er ruimte is voor de meeste stropdasknopen. De evenwichtige omvang past eveneens goed bij het meeste maatwerk.

  2. De punten van een gespreide kraag staan verder uiteen dan bij enig ander kraagtype. Dit kraagtype staat ook goed bij de bredere revers van een kostuum met twee rijen knopen.

  3. Dit type is ook terug te vinden op formele ontwerpen en ziet er netjes uit met een stropdas en een blazer.

  4. De scherpe puntkraag met de smallere opening is clean en nauwkeurig. 

  5. Een openstaande kraag, ook grandad-kraag genoemd, bestaat uit enkele band rond de hals zonder omgeklapt gedeelte. Deze kraag doet het goed bij casual gelegenheden of met maatwerk bij een bruiloft of feest.

  6. Een smokingboord is ontworpen om met een vlinderdas te worden gedragen en normaal gesproken niet geschikt voor een andere soort halsmode. De band van de vlinderdas blijft zichtbaar aan de nek, met ‘vleugels’ die deze aan de voorkant omranden.