Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Hugo Boss broeken

Hugo Boss is een Duits vooraanstaand modemerk. Natuurlijk heeft Deleye er een uitgebreide collectie van! Het merk staat voor kwaliteit en top afwerking. Wie Boss draagt is zelfzeker en streeft naar succes.

De perfecte jeans begint bij het perfecte model. Bekijk onze gids en vind uw perfecte denim. Kies vervolgens de juiste uit een reeks wassingen, kleuren en materialen.

Slim fit 

Dit slim-fit ontwerp is de basis van een strakke, eigentijdse look met een normale taille, een smal bovenbeen en een smalle zoom. Het nauwsluitende silhouet sluit aan op de benen en past perfect bij een blazer en nette schoenen of een T-shirt en sneakers.


Tapered fit

Dit moderne ontwerp wordt nauwer van de knie naar de smalle zoom. De toelopende vorm biedt meer ruimte aan het bovenbeen en blijft slank aan de enkel, waarmee het model bij lichaamstypes met gespierde bovenbenen past. Dit model kan prima met omgeslagen zoom worden gedragen voor extra elegante flair.