Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Homewear

Home sweet homewear

Nu het weer lockdown is, staat Netflix & chill in elk huishouden hoog op de to-dolijst. En daar horen natuurlijk knusse outfits bij. Grijp alvast een dekentje en zet de theepot op het vuur, dan stellen wij onze tofste homewear voor het hele gezin voor. It’s oh so cosy!

Voor ieder wat chills

De tijd waarin we avondjes thuis in pyjama doorbrachten, ligt achter ons. Tegenwoordig bestaat er zoveel stijlvolle homewear, dat je nachtkleding braafjes onder je kopkussen mag blijven liggen overdag. Zachte stoffen en comfortabele pasvormen vinden elkaar in deze hedendaagse trend. Zowel sportieve types als klassedames en -heren voelen zich helemaal thuis in onze homewear. Relax!

Ladies who lounge

Waar zijn die sporty dames? De fluweelzachte broeken en casual cardigans van Vitamia Lounge wachten op jullie! Ook ribfluweel ploft graag samen met jou in de zetel. Liever wat meer wollige warmte in huis? Met een wollen trui of gebreide gilet is dat geen enkel probleem. Maak je lounge-outfit af met een comfortabele top en een schattig paar slippers. De kerstfilmmarathon kan beginnen!

Shop nu

Dames homewear


Speelvogels in huis

Binnenblijven, da’s eindeloos ravotten met mama en papa of broer en zus, toch? En daar hebben wij de ideale outfits voor! Het favoriete speelpak van elk kind is en blijft de onesie, maar ook pyjamasets en slaapjurken zijn een schot in de roos op elke vrije lockdowndag. Wil jouw zoon toch wat stoerder in de digitale les verschijnen? Dan trekt hij gewoon een toffe hoodie of polo aan. Digitaal klasgenootjes imponeren? Check!


Shop nu

Kids homewear


Echte mannen blijven binnen

Wie zegt dat homewear niet fancy kan zijn? Kijk maar eens naar deze jogging van Armani. Ook met een simpele grijze trui kom jij comfortabel en stijlvol voor de dag. Of verwelkom jij toch liever een speels patroon of tof opschrift op je vrije dag? Wat broeken betreft, is een joggingbroek de knuste optie om er een gezellige binnenblijfdag van te maken. Een hoodie van Levi’s of Hackett vormt de kers op de taart. Binnen is winnen!