Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Heren Powell

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Powell herencollectie online

Als je kiest voor een prachtige katoenen broek die ook nog heel gemakkelijk zit, kies dan voor een Powell herenbroek. We hebben voor hetnieuwste seizoen de mooiste kleuren geselecteerd. Powell broeken kan je zowel online op www.deleye.be als in onze fysieke winkels aankopen. 

Deleye heeft ook een ruim assortiment herenschoenen

Trendy broeken!

Deleye is de fashionstore bij uitstek. Wij bieden je een groot aanbod kwaliteitsvolle kleding, schoenen en accessoires tegen de beste prijs. Ben je ook een Powell fan? Stel dan zelf de leukste combinaties samen zonder het huis uit te moeten. Deleye heeft een diverse collectie broeken voor jou in voorraad. Zoek bij merken en klik het aan. Dan zie je de artikelen van dit prachtige merk die we in ons assortiment hebben. Zijn er artikelen die je wenst te kopen? Dit kan bij ons gemakkelijk, snel en 100% veilig. Bovendien zijn de verzendkosten gratis indien je voor meer dan 90EUR aankoopt. Deleye geeft je de mogelijkheid om je compleet in het nieuw te plaatsen. Niet alleen kleding, maar ook schoenen en accessoires bieden wij online aan. 

Je bent steeds van harte welkom!