10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Jacques Britt truien winter 2019 online

Jacques Britt truien winter 2019 online

Deleye heeft voor de nieuwste herfst- en wintercollectie prachtige Jacques Britt truien in voorraad in de tinten beige, blauw, grijs en rood. Magnifieke truien vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Jacques Britt is Duits en zijn een klasse apart. De artikelen zijn zowel voor zakelijk gebruik, voor een date of voor alledag voor wij houdt van pure stijl. Het merk gebruikt de mooiste Italiaanse stoffen en de afwerking van elk stuk is subliem.

We hebben ook Jacques Britt hemden.

 

Top truien!

 

Bestel nu je Jacques Britt trui op Deleye.be. Deleye de speciaalzaak als het om hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires gaat. We hebben voor ieder wat wils. Voor hem en voor haar, voor jong en voor wat minder jong en naar ieders budget. 

Online winkelen bij Deleye is nu gemakkelijker dan ooit. Dankzij ons webteam kan je snel en veilig je aankopen verrichten. 

Na betaling sturen we alles zo snel mogelijk op. Stel dat je toch niet zo tevreden bent over je aangekochte goederen, dan kan je binnen een termijn van 14 dagen alles gratis terugsturen. Deleye dankt je voor het vertrouwen.