✨ Ontdek ons nieuw lente magazine hier! ✨

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ledûb herenkleding winter 2019 online

Ledûb herenkleding winter 2019 online

In 1963 werd het Nederlandse hemdenlabel Ledûb opgericht. De naam komt van het Brabantse dorpje “Budel” waar het label al sinds de start is gevestigd. Bij Ledûb staat kwaliteit en comfort voorop. De herenhemden worden geplaatst onder de betere herenhemden. Deleye heeft terug een uitgebreide wintercollectie herenhemden van dit topmerk. We hebben herenhemden in diverse kleuren zoals witte, rood en blauwe tinten, maar ook met print, in streepjes, in ruitjesmotief en effen. 

 

We hebben ook bijpassende broeken.

 

Ook met extra mouwlengte en in grotere maten!

 

Bestel je favoriete Ledûb herenhemd vandaag nog op Deleye.be.Deleye.be biedt alleen maar voordelen : gratis verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90 EUR, snelle levering, veilig betalen en gratis binnen de 14 dagen retourneren. Bij Deleye kan je 24 uur per dag, 7 dagen op 7 aankopen doen. 

Toch even tijd om langs te komen? We hebben drie vestigingen. Zowel te Roeselare, Brugge of Kuurne staat een ervaren en gespecialiseerd team klaar om te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Bovendien zijn we op zondag open van 10h  tot 12h.