Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Heren Masterhand blazers

Filteren

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Masterhand blazers online

Het befaamde Duitse topmerk Masterhand is de specialist op het gebied van diverse gelegenheidskleding voor mannen. Of het nu gaat om een huwelijk of een andere sociale gelegenheid, of je de gelukkige of de gast bent, voor elke gelegenheid heeft dit topmerk voor jou het geknipte pak. Stijlvol, comfortabel en geraffineerd. Dit zijn de sleutelwoorden van Masterhand dat enkel werkt met hoogstaande kwaliteitsmaterialen en waarvan de afwerking subliem is. De collectie bestaat onder meer uit chique blazers!

We hebben ook bijpassende geklede schoenen! 

De blazers van Masterhand zijn klassevol!

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod herenkleding? Herenkleding in alle soorten en maten vind je natuurlijk bij Deleye. Deleye is gespecialiseerd in casual en zakelijke herenkleding. Zoek je een hemd, broek, jas, kostuum of iets anders specifieks? Bekijk dan ons online aanbod herenkleding op Deleye.be. Ook leuk zijn onze accessoires om jouw outfit helemaal compleet te maken. Vanzelfsprekend is de service die je gewend bent van onze fysieke winkels ook van tel in onze webshop.  Heb je vragen over ons aanbod herenkleding? Je kan ons bereiken via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88. Bij Deleye hebben we alles in huis om de goed geklede man te voorzien in zijn behoefte naar prachtig afgewerkte herenkleding.