Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Heren Jacques Britt accessoires

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 artikelen

Pagina
per pagina
Jacques Britt Blauwe stropdas met print
Jacques Britt Blauwe stropdas met print
€ 72,00 € 89,95
Jacques Britt Groenestropdas met print
Jacques Britt Groenestropdas met print
€ 72,00 € 89,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 artikelen

Pagina
per pagina

Jacques Britt accessoires online

Jacques Britt is een Duits, kwalitatief herenmerk van kleding en accessoires. 

Ze zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteitsstoffen en hebben aandacht voor details. Bovendien is hun draagcomfort van de kleding uitstekend en zijn ze super gemakkelijk te onderhouden. Dat de ontwerpers eersteklas vakmanschap bezitten zie je als je de kleding en de accessoires ziet. 

Elk seizoen opnieuw blijven ze innoveren op gebied van kleuren en materialen zonder te breken met hun traditie. Het is een merk die betrouwbaarheid uitstraalt niet alleen met hun naam maar ook met de look. Deleye heeft voor het zomerseizoen ook prachtige Jacques Britt accessoires zoals sjaals, dassen en pochetten in collectie. 

 

We hebben ook Jacques Britt herenkleding

 

Stijlvolle accessoires!

 

Heb je interesse in een accessoire van Jacques Britt? Aarzel dan niet en bestel je favoriet  accessoire op Deleye.be. De verzendkosten zijn gratis boven een aangekocht bedrag vanaf 90€. Niet tevreden? Dan kan je het gratis terugsturen, mits voorwaarden, binnen de 14 dagen na aankoop. Winkelen bij Deleye & Bekult kan 24 uur op 24, zeven dagen op zeven zowel vanuit België als Nederland. 

Wij danken je voor het vertrouwen!