Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Heren Profuomo Michaelis dassen

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 artikelen

Pagina
per pagina

Profuomo Michaelis dassen onlline

Profuomo is een Nederlands bedrijf van onder meer dassen in de typische Italiaanse stijl. Het familiebedrijf van drie generaties staat synoniem voor vakmanschap met oog voor detail.  

Ze hebben een ruime keuze in verschillende dassen. De kenmerken van Profuomo zijn : Italiaanse dessins, luxe en puurheid. Ze voelen stevig en tegelijkertijd soepel aan. 

Een zakelijk en casual outfit maakt u helemaal af met een prachtige das van Profuomo! We hebben onder meer stropdassen in de tinten beige, blauw, buin,… en vlinderdassen.

 

 

Op zoek naar een mooie das? Neem eens een kijkje in de webshop van Deleye. Online bestellen bij Deleye is helemaal niet moeilijk en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig geschieden en dat uw privacy bewaard wordt. Als u toch niet zo tevreden bent met uw aankoop, kunt u de artikelen gratis terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. Deleye hecht een groot belang aan klantenservice, kwaliteitsgarantie en klanttevredenheid. 

Zowel in onze filialen te Roeselare, Brugge en Kuurne als in onze webshop is klant koning en kunt u steeds met al uw vragen en opmerkingen bij  ons terecht.

Dit kan telefonisch, via webshop@deleye.be of kom langs in één van onze vestigingen.

U bent steeds welkom!