Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Gifts by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete cadeautjes voor onder de kerstboom!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete cadeautjes uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent voor mij qualitytime met mijn familie. Een gezellig samenzijn met het gezin en natuurlijk: cadeautjestijd.

Misschien trek je wel naampjes of koop je voor iedereen een cadeautje. Het perfecte geschenkje vinden voor dat ene familielid is elk jaar opnieuw een heuse uitdaging. Eén ding is zeker: eenmaal ik het gevonden heb, kan ik niet wachten om het te geven.

Ook bij Deleye kan je terecht voor een ruim assortiment aan leuke cadeautjes. We verpakken deze met veel liefde en plezier. Zo kan je bij ons ook een gepersonaliseerd cadeaulint laten maken om jouw cadeautje dat extraatje te geven. 

Om jouw zoektocht iets gemakkelijker te maken vind je hier heel wat inspiratie. Benieuwd naar welke cadeautjes bij mij onder de kerstboom liggen? Ontdek het hieronder!

Voor haar

Een cadeautje voor haar? Dan raad ik kledingstomer van Steamery Stockholm aan. Een handige tool om snel de kreuken uit je kledij te stomen. Deze kan je ook gemakkelijk meenemen in je valies. Ook de ontpluizer van Steamery Stockholm is een musthave. Klein en gemakkelijk om truien en jassen te ontpluizen. Je hebt de items van Steamery Stockholm in verschillende kleuren. Een kleiner cadeautje? Ga voor de feestelijke sokjes van Beck Söndergaard. Meer tips voor haar vind je hier

Voor hem

Voor mannen kies ik voor enkele onmisbare items. Ik ga voor de handige miniwallet van Secrid: gedaan met rondslingerende kaarten, zo heb je ze allemaal bij de hand. Daarnaast kies ik voor de gezellige pantoffels van Barbour, ideaal om koude winterdagen door te brengen binnenshuis. Deze pantoffels kan je trouwens ook kopen voor vrouwen. Een leuk idee om aan een koppel te geven. Perfect match! Originele riemen heb je van La Boucle in verschillende kleuren. Speel je graag op safe? Ga voor een hemd van Hackett gecombineerd met een heerlijke warme kersttrui van Antwrp.

Voor meisjes

Voor een dochter, nichtje of zus zijn de tasjes van Guess een aanrader. Je kan ze voor verschillende functies gebruiken. Bijvoorbeeld als make-up tasje, toiletzakje of clutch. De tassen bestaan in verschillende formaten en kleuren. Deze passen trouwens perfect samen met de originele teddyjasjes van Blue Bay in groen en roze.

Voor jongens

Voor de jongens ben ik grote fan van de vlinderdasjes van House of Orime gemaakt uit 90% wol. De strikjes zijn gemaakt met oog voor detail en zitten in een mooi doosje verpakt. Het ideale cadeautje om een feestelijke outfit nog feestelijker te maken. Wist je trouwens dat we ook bij de heren vlinderdassen hebben van House of Orime? Niets leuker om te matchen met papa of opa op een kerstfeest.

De keuze van Fried'l Deleye

Mijn cadeautips

TIP
Personaliseer jouw hemd

Een leuk persoonlijk cadeautje voor je man, vader, nonkel of opa deze kerst. Gepersonaliseerd, uniek en stijlvol. Niets mooier dan een perfect passend klassevol hemd. Geef je hemd een upgrade door deze bij Deleye te personaliseren. De initialen worden met veel zorg geborduurd op de manchet. 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 52
Snowy style

Even wegdromen met deze outfit.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 51
Stijlvol statement

Een avondje uit met statement outfits.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 50
Dreamy dressed

De perfecte match tussen luxueuze glamour en ruige rock 'n roll.