Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Genderneutrale kleuren

Lila, lila, lila

Yellow submarine en Purple rain zijn dé soundtracks van de herfst! Ga voor een look volledig in stralend geel, mysterieus paars of rustgevend lila

Zand erover? Graag!

Of combineer deze genderneutrale kleuren met oranjeroze, framboos, oker en blush. Zo hou jij voor iedereen de zomer er toch een beetje in! Zijn al deze tinten iets te zacht voor jou? Dan ben je vast blij te horen dat bruin dé kleur van de winter is. Zowel in onze schoenen- als kledingcollecties spant ze de kroon en laat ze zich graag combineren met heel wat andere kleuren. Ook camel en beige nemen met plezier het voortouw om jou naar een fashionable winter te leiden. Zand erover? Graag!

Shop nu

Onze trend items

Dames  /  Heren  /  Meisjes  /  Jongens
Inspirerende looks

Op onze website vind je wekelijks nieuwe looks terug, samengesteld door onze stylisten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt zowel looks voor dames en heren als voor jongens en meisjes terug. Casual, party, office of trend? Voor elke gelegenheid een outfit! 

Inspiratie nodig?

Looks

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Cowgirl

Saddle up, want de cowgirl galoppeert het najaar in!

TREND
Eco Nature

De natuur in je kleerkast? Let's go eco! 

TREND
Neo-bourgeois

Move over, Michelle Obama!

TREND
Shiny Glitter

Shine bright like a diamond!

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.