Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

FAQ

FAQ

 

HOE MOET IK EEN ARTIKEL TERUGSTUREN?

 

Elk besteld artikel, ook uit de outlet, kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggebracht of kan worden omgeruild voor een ander artikel in één van onze winkels.

In ieder geval wordt de retour enkel aanvaard indien het artikel onbevuild, onbeschadigd en ongedragen is en zich in de originele verpakking bevindt. Schoenen mogen enkel binnen en op een zuivere ondergrond worden aangepast.

 Via een winkel

Het artikel dient in de winkel te worden afgegeven in de originele verpakking samen met het retourformulier.

Terugzending met de post

Het artikel dient te worden verpakt in de originele verpakking en samen met het retourformulier te worden verzonden aan volgend retouradres : Brugsesteenweg 530, 8800 Roeselare. Hiertoe dient het retourlabel op de bovenzijde van de verpakking te worden gekleefd op de vorige sticker waarna het pakket wordt afgegeven in het postkantoor en op kosten van Deleye wordt verzonden.

Retourneren vanuit Nederland

Terugsturen vanuit Nederland is net zoals in België kosteloos. We raden je aan om eerst contact op te nemen met de klantendienst via webshop@deleye.be. Onze medewerkers maken met plezier voor u een retourlabel aan en sturen deze nadien door via e-mail.

 

KAN IK MIJN CADEAUBON ONLINE GEBRUIKEN?

 

Alle cadeaubonnen met een uitgifte datum na 04/10/2015 kan ook online worden verzilverd met de webcode, bijvoorbeeld XXXX-YYYY-ZZZZ.

Heb je een bon van voor 04/10/2015 dan dien je contact op te nemen met de klantendienst op het nummer +32(0)51 26 98 88 van ma tot za van 9:00 - 18:30

of via webshop@deleye.be

 

KAN IK STUKS UIT DE OUTLET OOK PASSEN IN DE FYSIEKE WINKELS?

 

Dit kan, stuur een mailtje naar webshop@deleye.be met de gewenste artikelnummers, maten en vestiging en wij zorgen daar met veel plezier voor.

 

KAN IK STUKS UIT DE OUTLET OOK RETOURNEREN?

 

ja, dit is ook geen enkel probleem