Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

ESF-project ‘Krachtig Groeien’ 

De retailsector is vandaag de dag zeer concurrentieel en continu in verandering.  De grote internationale online-spelers zetten reeds een aantal jaren de marges onder druk.  Klanten worden als het ware overspoeld met een veel groter aanbod, scherpe prijzen, snelle leveringen aan huis en gratis retourzendingen.  Deze evolutie heeft enerzijds de concurrentie veranderd, maar langzaam maar zeker ook de manier waarop klanten naar ons en naar onze producten kijken.  Deze evolutie heeft ook de verwachtingen van de klant bijgesteld.  Daarnaast beschikken klanten vandaag de dag ook over meer (al dan niet correcte) informatie over producten, stoffen, prijzen, stijladvies, etc., ... die ze online gratuit kunnen bekomen.  Dit maakt dat velen van hen assertiever en kritischer zijn in hun winkelgedrag.  

Dat alles betekent dat wij als kleinere retailer, met toch nog steeds een hoofdzakelijk lokale focus, op andere vlakken onze klanten moeten overtuigen van onze meerwaarde en onze klanten op een andere manier moeten benaderen. Kennis en advies blijven daarin uiteraard erg belangrijk. Daarnaast moeten we ook een andere relatie met onze klanten opbouwen. We moeten blijven innoveren, en met ons team blijven groeien en ontwikkelen. Met dit opleidingsproject willen we onze medewerkers in die groei en ontwikkeling ondersteunen, met de focus op samenwerking, zelfregulering en assertiviteit. 

Voor de uitvoering van dit project ontvangen we financiële steun van ESF.