Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Eco Nature

De natuur in je kleerkast?

Natuurlijk! Denk maar aan neutrale kleuren zoals koel grijs, gekleurd taupe en beige. Combineer ze met warme crèmekleurige tinten voor een down to earth look.

Let's go eco! 

Psst, heb jij nog geen ecologisch jasje, jurkje of broekje in je garderobe? Duurzame materialen zijn beter voor het milieu én gaan langer mee dan andere stoffen. Goed voor nog meer draagplezier dus! De eco nature-trend mag dan gebaseerd zijn op de natuur, ze krijgt hier en daar toch een high tech accentje mee. Dat zie je aan het gebruik van vegan leder of aan hippe modellen zoals capes, oversized sjaals en trenchcoats. Ook voor de basics in je kleerkast zit je trouwens goed bij deze trend. Let’s go eco!

Shop nu

Onze trend items

Dames  /  Heren  /  Meisjes  /  Jongens
Inspirerende looks

Op onze website vind je wekelijks nieuwe looks terug, samengesteld door onze stylisten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt zowel looks voor dames en heren als voor jongens en meisjes terug. Casual, party, office of trend? Voor elke gelegenheid een outfit! 

Inspiratie nodig?

Looks

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Shiny glitter

Shine bright like a diamond!

TREND
Neo-bourgeois

Move over, Michelle Obama!

TREND
Cowgirl

Saddle up, want de cowgirl galoppeert het najaar in!

TREND
Black & white

Zwart of wit? Je hoeft niet te kiezen!

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.