Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Deleye Kuurne breidt uit

Meer inspiratie,
meer mode,
meer ruimte.
 

Bij Deleye blijven we investeren in vernieuwing, dit zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Onze winkel in Kuurne wordt momenteel onder handen genomen, de winkel krijgt een nieuw jasje én veel extra winkelruimte. Niet alleen wordt er uitgebreid in oppervlakte, maar ook het huidige gedeelte krijgt een restyling. Er komt een nieuwe ingang, gelegen aan de andere zijde van de winkel. Daarnaast wordt de winkel voorzien van extra parkeerruimte.

Instore worden er enkele nieuwe zaken toegevoegd. Zo zal er een personal shoppingsruimte zijn waar je op afspraak rustig kunt shoppen met een personal stylist. Aan de nieuwe infobalie kun je terecht met eender welke vraag. Of heb je iets gezien op de webshop? Dan kan je via de kiosk in de winkel online bestellen en aan huis laten leveren.

Meer ruimte betekent ook meer overzicht over alle merken en afdelingen. Deze zullen afgebakend zijn door een eigen stijl. Zo loop je zeker niet verloren. Daarnaast zullen alle lopende acties en looks meer herkenbaar zijn binnen de winkel. Na het shoppen kun je nog even volledig tot rust komen in de koffie- en wijnbar. We zijn nog volop bezig, maar het begint al vorm te krijgen. We laten je graag al even meekijken naar ons vernieuwd interieur. 

25 augustus 1995 ging de winkel in Kuurne voor het eerst open. Nu 27 jaar later, eind augustus 2022, staat de complete heropening op de planning. We kijken er naar uit om onze ruime inspirerende winkel voor te stellen aan onze klanten. Gedurende de verbouwingen blijft onze winkel steeds open volgens de normale openingsuren en staan onze Deleye-medewerkers zoals altijd met de glimlach voor jullie klaar!