Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Deleye blijft investeren 

in de toekomst!

Bij Deleye blijven we investeren in innovatie en vernieuwing, dit zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten! Afgelopen jaar hebben we, niettegenstaande corona, 2 grote investeringen gedaan.

Enerzijds werd er vorig jaar overgestapt naar een volledig nieuw IT-platform voor onze webshop, zodat onze webshop nog aantrekkelijker oogt en nog beter en sneller functioneert voor onze klanten. Anderzijds werd de afgelopen maanden in onze verzending, waar alle collecties geleverd worden en verdeeld worden over onze 3 winkels, een volledig nieuw hangend transportsysteem geïmplementeerd. Door dit systeem zullen we performanter kunnen werken, creeëren we een aangename werkomgeving voor onze medewerkers en zorgen we ervoor dat onze kleding nog sneller in onze winkels en dus bij de klant is. 

Familie Deleye blijft steeds investeren in vernieuwing en vooral in sterke, professionele en trouwe medewerkers, dit al meer dan 30 jaar. Dit alles met als doel om onze klant de beste service en vakkennis aan te bieden! 

Benieuwd naar ons nieuwe transportsysteem? Ontdek het in de video hieronder!