**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ted Baker schoenen winter 2018 online

Ted Baker schoenen winter 2018 online

Uitzonderlijke ontwerpen en het gebruik van de prachtigste en mooiste modestoffen maken het Britse fashionlabel Ted Baker bijzonder populair. Het is eigentijdse mode met een constante focus op kwaliteit en oog voor detail. Deleye heeft naast de Ted Baker dameskleding ook prachtige accessoires en trendy schoenen. Zo hebben we voor de nieuwste herfst- en wintercollectie '18-'19 terug een divers aanbod Ted Baker damessneakers  en stijlvolle pumps.

 

Bekijk ook zeker de Ted Baker dameskleding en accessoires op Deleye.be.

Trendy sneakers en pumps! 

Deleye is de fashionstore bij uitstek. Wij bieden u een ruim aanbod kwaliteitsvolle kleding, schoenen en accessoires tegen de beste prijs aan. Online bestellen bij Deleye is helemaal niet moeilijk en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw betalingen veilig geschieden en dat uw privacy bewaard wordt. Als u toch niet zo tevreden bent met uw aankoop, kunt u de artikelen gratis terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. 

Deleye hecht een groot belang aan klantenservice, kwaliteitsgarantie en klanttevredenheid. 

Zowel in onze filialen te Roeselare, Brugge en Kuurne als in onze webshop is klant koning en kunt u steeds met al uw vragen en opmerkingen bij  ons terecht.

Dit kan telefonisch, via webshop@deleye.be of kom langs in één van onze vestigingen.

Geniet van de fantastische Ted Baker collectie!