• Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ted Baker schoenen zomer 2019 online

Ted Baker schoenen zomer 2019 online

Uitzonderlijke ontwerpen en het gebruik van de prachtigste en mooiste modestoffen maken het Britse fashionlabel Ted Baker bijzonder populair. Het is eigentijdse mode met een constante focus op kwaliteit en oog voor detail. Deleye heeft naast de Ted Baker dameskleding ook prachtige accessoires en trendy schoenen. Zo hebben we voor de nieuwste lente- en zomercollectie 2019 terug een divers aanbod damessneakers  in de mooiste modekleuren zoals blauw, roze, wit en zilver.

Trendy sneakers in prachtige pasteltinten!

Deleye is de fashionstore bij uitstek. Wij bieden je een ruim aanbod kwaliteitsvolle kleding, schoenen en accessoires tegen de beste prijs aan. Online bestellen bij Deleye is helemaal niet moeilijk en veiligheid staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat je betalingen veilig geschieden en dat je privacy bewaard wordt. Als je toch niet zo tevreden bent met je aankoop, kan je de artikelen gratis terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. 

Deleye hecht een groot belang aan klantenservice, kwaliteitsgarantie en klanttevredenheid. 

Zowel in onze filialen te Roeselare, Brugge en Kuurne als in onze webshop is klant koning en kan je steeds met al je vragen en opmerkingen bij ons terecht.

Dit kan telefonisch, via webshop@deleye.be of kom langs in één van onze vestigingen.

Geniet van de fantastische Ted Baker collectie!