Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Diadora schoenen

Filteren

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Diadora damesschoenen zomer 2020 online

De lente- en zomercollectie 2020 voor dames van Diadora is echt hip. We hebben hoge en lage sneakers in verschillende kleuren en in diverse afwerkingen. Deze sneakers worden zowel gedragen onder een toffe jeans, een geklede broek, onder een rok en ook onder een jurk. Diadora is Italiaans, opgericht in 1948. De ontwerpers hebben oog voor design en techniek. Een toplabel!

We hebben ook Diadora voor heren.

Hoge en lage modellen!

Wanneer je op zoek bent naar hippe sneakers, dan zal Diadora je zeker aanspreken. Neem een kijkje in onze online shop op www.deleye.be en laat je inspireren door onze selectie! Makkelijk shoppen, 100% veilig bestellen en snelle afhandeling. Dat is de service waar de webshop van Deleye voor staat. Betalen kan je altijd op een manier die voor je de voorkeur heeft, omdat wij samenwerken met meerdere betaalinstanties. Uiteraard allemaal gecertificeerd, zodat je zonder zorgen jouw favoriete sneakers kunt bestellen bij Deleye. 

Be welcome!