Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames salopettes/tuinpakken

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Damescollectie salopettes / tuinpakken online

De salopette of tuinpak is helemaal terug. Meestal vind je de salopette in denim maar ze kan evengoed in een andere grondstof vervaardigd zijn. Velen onder jullie kennen de salopette nog uit hun jeugd. Wie weet heb je er nog een exemplaar van hangen? Haal die dan ongetwijfeld terug uit je kast want ze is helemaal on-trend, hotter dan ooit! Een salopette bestaat uit een lange of korte broek, met nauwe of wijde pijpen en een bovenstuk met bretellen. Creëer met de salopette je eigen stijl : casual, urban cool, romantisch of chic! 

We hebben bijpassende schoenen van gekende merken!

Weg met de combineerstress! Draag een salopette!

U vindt salopettes online op Deleye.be waar u veilig, comfortabel en snel online kunt shoppen. Ervaar het gemak van online kunnen winkelen bij Deleye en maak kennis met ons groot aanbod van topmerken en onze uitmuntende service. Op onze site kunt u alle informatie terugvinden over het bestellen bij Deleye.be Uiteraard zijn we tijdens de kantooruren bereikbaar voor alle vragen op telefoonnummer +32(0)51/26 98 88  of via webshop@deleye.be.  U bent natuurlijk ook steeds welkom in onze eersteklas modezaak te Roeselare, Brugge of Kuurne. U shop bij ons gewoon op de manier die u verkiest!