Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames TWINSET jassen

Filteren

18 artikelen

Pagina
per pagina

18 artikelen

Pagina
per pagina

TWINSET jassen online

TWINSET is een Italiaans modelabel voor dames. De ontwerpster Simona Barbieri zorgt voor de exclusieve Italiaanse afwerking en design. De nieuwste collectie bestaat onder meer uit trendy jassen.

We hebben ook TWINSET accessoires.

Een topcollectie!

Je kunt bij Deleye zowel in onze fysieke winkels als online TWINSET aankopen. De online shop van Deleye biedt zowel casual tot stijlvolle kleding aan voor dames. Naast de dameslijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide kinder- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires. Bestel nu veilig online je favoriete mode en wij verzekeren een snelle levering. Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. Indien je nog vragen hebt of meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be. Wij helpen met de glimlach!