Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Caroline Biss jeansjassen

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Caroline Biss sjaals online

Bij het Belgische top label Caroline Biss is er geen tekort aan ervaring. Reeds 50 jaar ontwerpen ze prachtige, klassevolle dameskleding voor de hedendaagse dames die weten wat ze willen. We hebben elk seizoen een heel uitgebreide collectie Caroline Biss dameskleding en accessoires. De collectie bestaat onder meer uit prachtige sjaals. Ze passen perfect bij een Caroline Biss outfit, maar kunnen evengoed met een ander label gecombineerd worden. 

We hebben een heel ruim aanbod dameskleding van Caroline Biss. 

Modieuze sjaals 

Bekijk de prachtige collectie van het topmerk Caroline Biss dameskleding online in de shop van Deleye.be. Heb je een leuke Caroline Biss outfit gevonden? Twijfel dan niet en bestel eenvoudig online. Wij versturen je aankopen boven de 90 EUR gratis op, ben je niet tevreden dan kan je steeds binnen 14 dagen gratis terugzenden ook vanuit Nederland. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar webshop@deleye.be.