10% korting op zomer 20 | 15% korting op 13 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ichi cardigans / gilets winter 2019 online

Ichi cardigans / gilets winter 2019 online

Hippe mode aan fantastische prijzen. Daar staat Ichi voor. Het is een jong en vrouwelijk fashionlabel dat energie en leven uitstraalt. Het is een Deens label dat is opgericht in 1999 speciaal voor jonge, trendy dames. De wintercollectie 2019 bestaat onder meer uit modieuze gilets of cardigans. We hebben lichtblauwe en een oranje/gele cardigans met knopen.

 

Deleye heeft ook Ichi broeken en t-shirts. 

 

Toffe cardigans!

 

Geniet van het gemak van online shoppen bij Deleye. Wacht niet te lang en koop nu je favoriete kledingstuk van Ichi. Online aankopen op www.deleye.be biedt tal van voordelen. Zo garanderen we steeds een snelle service, veilige betaalmethode en bovendien betaal je geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Heb je hulp nodig bij het online bestellen? Stuur dan een mail naar webshop@deleye.be. We beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk.

Wist je dat Deleye drie vestigingen heeft? Zowel in Roeselare, Brugge of Kuurne ( bij Kortrijk) staat een ervaren en gespecialiseerd team klaar om je bij te staan bij het kiezen van jouw nieuwste outfit.

Wens je toch een bezoekje te brengen aan onze winkels, bekijk dan eerst de openingsuren op Deleye.be. Geen tijd tijdens de week of op zaterdag? Geen probleem, de zondagmorgen staan de deuren vanaf 10h tot 12h open.

Je bent steeds van harte welkom.