Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

For All Mankind 7/8 broeken voor dames zomer 2020 online

For All Mankind 7/8 broeken voor dames zomer 2020 online

Groot fan van jeansbroeken die perfect passen? Het Amerikaanse merk For All Mankind werd in 2000 in Californië geboren. De jeansbroeken hebben in de volksmond als roepnaam ‘Seven’ gekregen. For All Mankind geniet van een grote schare trouwelingen. De uitgebreide en luxueuze broekencollectie maakt van het merk een topper van formaat. Het hippe, stoere, de perfecte pasvorm en de verbazingwekkende kwaliteit zijn typerend voor elk kledingstuk. Bij de broeken zijn zowel basismodellen te vinden als specifieke fits. Bij Deleye kan je terecht voor een uitgebreid assortiment  jeans en broeken. Zowel in de fysieke winkels als online hebben we prachtige jeans  en broeken met de perfecte pasvorm. De zomercollectie 2020 is zeer ruim wat betreft kleur, wassing als model. Een voorbeeld zijn de toffe 7/8 broeken.

 

We hebben ook een collectie For All Mankind voor heren!

 

Toffe 7/8 broeken!

 

Ben je ook een For All Mankind fan? Stel dan zelf de leukste combinaties samen zonder het huis uit te moeten. Deleye heeft een diverse collectie dames kleding in voorraad. Zoek bij merken en klik het aan. Dan zie je de artikelen van dit prachtige merk die we in ons assortiment hebben. Zijn er artikelen die je wenst te kopen? Dit kan bij ons gemakkelijk, snel en 100% veilig. Bovendien zijn de verzendkosten gratis indien je voor meer dan 90EUR aankoopt. 

Deleye geeft je de mogelijkheid om je compleet in het nieuw te plaatsen. Niet alleen kleding, maar ook schoenen en accessoires bieden wij je online aan. 

Deleye wenst je veel shopping fun!