Back to school? Ontdek het magazine hier

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

49R Dameskleding

Wis alle filters
Toepassen
Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

49R Dameskleding

49R Dameskleding herfst- en wintercollectie '17

Het West-Vlaamse modemerk 49R Jeans is op de markt sinds 1968. Het Belgische jeansmerk werd in het best verkochte jeansmerk in West-Europa met een groot succes in België, Nederland, Denemarken en Zweden. In begin 2017 werd 49R opnieuw gelanceerd.

De topkwaliteit van de stukken is te danken aan de Italiaanse stoffen. En dit nog steeds voor een betaalbare prijs. 49R ontwerpt broeken met passie, nuance en liefde voor denim. De populariteit van het jeansmerk 49R is te danken aan de innovatieve stoffen, de gedetailleerde afwerking en het comfortabele gevoel. 

Een Belgisch jeansmerk van topkwaliteit 

Deleye kleedt u van kop tot teen met kleding van topmerken. We hebben een groot en divers aanbod dameskleding, schoenen en bijpassende accessoires. Bestellen op Deleye.be is helemaal niet moeilijk.

Uw bestelling wordt gratis verzonden als u voor meer dan 90EUR op onze site aankoopt. U kunt betalen met de meest gebruikelijke betaalmethoden. Er is ook de mogelijkheid om gratis te retourneren binnen de 14 dagen na aankoop. Zelfs uit Nederland!