**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Hale Bob damescollectie online

Wis alle filters
Toepassen

Hale Bob damescollectie online

Hale Bob bekend om de magnifieke kledingstukken met unieke prints. Het exclusieve merk heeft fans over de hele wereld waaronder heel veel celebs. Paris Hilton, Cindy Crawford, Cameron Diaz en Heidi Klum zijn reeds gespot met een item van Hale Bob. De kledingstukken zijn van voortreffelijke kwaliteit in de mooiste stoffen gefabriceerd. De zomercollectie ‘17 bestaat onder meer uit prachtige, trendy blouses, modieuze jurken met prachtige prints en bijzondere, hedendaagse broeken

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod accessoires van gekende merken die perfect bij een outfit van Hale Bob te combineren zijn. 

Bekijk de damescollectie van Hale Bob op Deleye.be. Online aankopen doen bij Deleye biedt tal van voordelen : geen verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90 EUR, veilig betalen met de meest gebruikelijke betaalmiddelen, snelle levering en de mogelijkheid om gratis binnen de 14 dagen te retourneren, ook uit Nederland. Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u terecht binnen de werkuren op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of op webshop@deleye.be. Wij helpen u graag verder!