Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames DNA collectie

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

DNA damescollectie online

DNA is een Nederlands lederlabel. Het label is gespecialiseerd in jassen van heerlijk zacht en soepel aanvoelende leerkwaliteit. Het is een eigenzinnig label dat prachtige creaties ontwerpt en produceert met heel veel zorg en passie. De wintercollectie bestaat uit jacks in diverse modellen en kleuren. Met een DNA jas scoort u steeds!

 

Bekijk de volledige DNA collectie in de webshop van Deleye.

Bestellen op www.deleye.be  staat garant voor een snelle levering, GRATIS verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR, GRATIS retourneren binnen de 14 dagen en vooral scherp geprijsd. 

Deleye heeft een professionele en betrouwbare online shop die tegen de juiste prijs een brede waaier aan populaire en kwaliteitsvolle merken aanbiedt. 

Heeft u nog vragen over Giordano artikelen of een andere vraag? Stuur dan een mail naar webschop@deleye.be en wij beantwoorden uw vraag zo snel als mogelijk.

Veel shopplezier.