Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Blonde 08 collectie

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Blonde 08 damesmode online

Het Duitse label Blonde No.8 is gespecialiseerd in kwalitatieve jassen. De oprichter, Michael Boveleth creëert magnifieke jassen die perfect afgewerkt zijn. Het zijn stuk voor stuk trendy jacks in de nieuwste en mooiste seizoenskleuren. De wintercollectie 2019 is top. Zo hebben we een magnifieke, groene winterjas met kap en mantels en lange jassen in teddy.

We hebben een heel ruim aanbod damesjassen van gekende merken!

De jassen en mantels van Blonde 08 zijn exclusief! 

Bij Deleye kleding online kopen doe je in onze webshop die 24 uur op 24, 7 dagen per week open is. Alles gebeurt snel en 100% veilig. Wij aanvaarden de gebruikelijke kredietkaarten, Bancontact, Paypal en iDEAL. Na betaling sturen wij alles zo snel mogelijk op. Heb je nog vragen? Elke dag staat het Deleye-team met de glimlach klaar om te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Dat kan in onze vestigingen te Roeselare, Brugge of Kuurne of op webshop@deleye.be.

Alvast veel shopplezier.