Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Giovane riemen

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Giovane riemen winter 2019 online

Deleye heeft steeds een heel ruim en divers aanbod damesmode van Giovane in voorraad. Giovane is een jong en betaalbaar label die het midden houdt tussen Belgisch design en Italiaans raffinement. Naast de prachtige collectie dameskleding waarvan de snit onberispelijk is, de stoffen luxueus en de details geraffineerd hebben ze voor de winter ook accessoires zoals sjaals en riemen . De ceinturen zijn net als de Giovane kleding van onberispelijke kwaliteit. We hebben de riemen in de nieuwste modekleuren!

 

Deleye heeft ook een heel ruim assortiment dameskleding van Giovane. 

 

Modieus, Belgisch label!

 

Bij Deleye ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment damesmode. We hebben verschillende stijlen kleding voor dames maar die zijn steeds vervaardigd uit de beste materialen en dit aan de juiste prijzen.

Net zoals in onze fysieke winkels staat ook in onze webshop klantvriendelijkheid en service centraal. Uiteraard bestel je bij Deleye gemakkelijk en helemaal veilig online!

Wil je modeadvies? Wij adviseren vrijblijvend, net als in onze fysieke winkels, ook online persoonlijk, telefonisch of per mail. 

Alvast veel shopgenot!