Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Ibana accessoires winter 2018 online

Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

Ibana accessoires winter 2018 online

Shop nu het Nederlandse fashionlabel Ibana bij Deleye en op Deleye.be. Het merk is specialist in het ontwerpen en produceren van dameskleding en accessoires in leder, daim en ecologisch bont. Elk item is van de beste kwaliteit, perfect afgewerkt en blijft lange tijd intact. De nieuwste wintercollectie 2018 bestaat onder meer uit trendy Ibana kraagjes.

 

Deleye heeft ook Ibana dameskleding.

 

Trendy kraagjes!

 

Deleye is de fashionstore bij uitstek. Wij bieden u een groot aanbod kwaliteitsvolle kleding, schoenen en accessoires tegen de beste prijs aan In onze webshop vindt u kwaliteitsvolle kledingstukken en accessoires van Ibana aan. Bij Deleye kleding online kopen doet u in onze webshop die 24 uur op 24, 7 dagen per week open is. Alles gebeurt snel en 100% veilig. Wij aanvaarden de gebruikelijke kredietkaarten, Paypal, Bancontact en iDEAL. Na betaling sturen wij alles zo snel mogelijk op.

Heeft u nog vragen? Elke dag staat het Deleye-team met de glimlach klaar om u te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven. Dit kan in onze vestigingen te Roeselare, Brugge of Kuurne of op webshop@deleye.be. Alvast veel shopplezier.