Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Dames Her accessoires

Filteren

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Giovane accessoires online

Belgisch design en Italiaans raffinement. Giovane richt zich tot de zelfzekere, actieve modegevoelige vrouw die de mode beleeft op haar manier. Voor de vrouw die zich niet graag iets laat opdringen. De collecties hebben steeds een zekere speelsheid en een natuurlijke uitstraling. De ontwerpers gebruiken rijke materialen, creëren perfecte snits en de knappe details zorgen voor vrouwelijke collecties die perfect voor elke gelegenheid passen. Naast een heel uitgebreide collectie dameskleding heeft Deleye ook accessoires zoals sjaals in diverse nieuwe modekleuren. Fan van Giovane? Bij Deleye vind je de mooiste mode van dit topmerk. 

Ontdek Giovane bij Deleye!

Online aankopen biedt tal van voordelen. Je hoeft niet alleen je huis niet meer uit te komen om iets aan te kopen, zelfs de verzendkosten zijn gratis indien je voor meer dan 90EUR aankoopt. Stel dat iets niet past of dat het kleur je niet past, dan kan je het gratis retourneren binnen de 14 dagen na aankoop*. Wij danken je voor het vertrouwen. Shop nu snel Giovane mode op Deleye.be.