**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Communiekledij

Je communie vieren is een mijlpaal in het jongen leven van je zoon of dochter. Op dit groot feest wil je natuurlijk dat je kind er piekfijn uitziet. Zowel jongens als meisjes vinden hun favoriete outfit bij Deleye. Je vindt er een waaier aan Belgische en internationale communiemerken. Communiekledij heb je in veel stijlen en in diverse prijsklassen.

Bij Deleye vind je een ruim aanbod aan merken onder één dak. Voor meisjes hebben we onder meer Abel & Lula, Aletta, Blue Bay, CKS, Diamante Blu, Elsy, Liu Jo, Loredana, Miss Leod, Noali, Pauline B, RTB, Scapa en Val Mar.

Voor jongens hebben we merken zoals Blue Bay, CKS, Cost Bart, Dal Lago, Guess, Paul Smith, Scapa en Varones.

We bieden een zeer groot met zorg uitgekozen assortiment van communiekledij en de daarbij passende schoenen en accessoires. Voor jongens kunnen die accessoires bestaan uit dassen en riemen, voor meisjes uit haaraccessoires, tasjes, juweeltjes en nog zoveel meer.

Naast communiekledij voor de feestvierder hebben we ook voor de ouders, broers en zussen prachtige outfits, schoenen en accessoires.

Wij bieden je ook persoonlijke hulp bij het kiezen van je zoons of dochters outfit om van die dag een echt feest te maken.