Gesloten op zaterdag 21 juli en zondag 22 juli 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Communie

Dream Big

Communie- en feestkledij 2018

Doet uw zoon en/of dochter zijn of haar eerste communie, vormsel of lentefeest in 2018? Wat het ook is, het wordt in elk geval een fantastich feest. Daar wil Deleye heel graag een steentje aan bijdragen.

De eerste collecties liggen nu al in onze winkels liggen. Via Facebook en onze website kunnen jullie dit op de voet volgen. Begin januari zal het grootste deel van onze collectie aanwezig zijn en zullen wij u dus een ruime keuze kunnen aanbieden. 

De nieuwste collectie feest- en communiekleding 2018 brengt outfits waar de kinderen zich goed in voelen en die vaak ook nog goed te dragen zijn na deze belangrijke dag. Bijna al onze collecties werden aangekocht in de maten 6 tot 16 jaar. We hebben voor elk type jongen of meisje een stijl die bij hem of haar past.  Met een outfit van Deleye wordt uw zoon en/of dochter zeker de ster van de dagOntdek al een sneak peek van onze collecties in onze lookbook

De feest- en communiekleding voor jongens belooft stoer, casual en stijlvol te zijn. Afhankelijk van uw keuze. In één van deze kindermerken zal u zeker iets vinden: Ao76Armani JuniorBlue BayBOOF, Bugatti, CarsDiesel, KenzoLevi'sNik & Nik, The Personal Project, Ralph Lauren, River Woods, ScapaStella Mc Cartney en Tommy Hilfiger

De feest- communiekleding voor meisjes is dan zowel trendy, romantisch als heel exclusief. Met een ruime keuze aan kindermerken zoals:  AlettaAlice PiAo76Billieblush, Blue BayBOOF, CarsChloéDiesel, ElsyIndeeKarl LagerfeldKenzoKoccaLapin HouseLevi’sLiu JoLoredanaMiss LeodMoschino, MonnalisaMorley, Nik & Nik, The Personal Project, Pinko Girl, Ralph Lauren, ScapaStella JeanStella Mc Cartney en Twinset.

Naast ons aanbod feest- en communiekleding hebben wij ook ons aanbod kinderschoenen 2018 vergroot, er is nu keuze uit de merken: Armani juniorChupetinMonnalisa, Twinset en Karl Lagerfeld.

Deleye heeft ook communie-en feestkleding voor de mama’s en de papa’s alsook leuke feestkledij voor de broers en zusjes. Deleye heeft voor gans de familie magnifieke feestkledij, schoenen en accessoires voor u geselecteerd en aangekocht. Bij ons mag en kan iedereen meefeesten en stralen in een nieuwe outfit! 

Wil je als eerste op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe feestcollecties voor uw zoon en/of dochter? Vul dan onderstaand formulier! 

Naam
Voornaam
E-mailadres
Gemeente
Type feest?