Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

 2021

Communie- en feestkledij

Viert je zoon of dochter in 2021 zijn of haar eerste communie, vormsel of lentefeest? Bij Deleye vind je zeker en vast de perfecte feestoutfit! 

Wat het ook is, het wordt voor hem of haar een fantastische dag die ze nooit zullen vergeten. We hopen van harte met jullie mee dat jullie dit kunnen delen met de ganse familie en jullie er een warme dag van kunnen maken met alle dierbaren om je heen.

Deleye heeft opnieuw een mooi aanbod feest- en communiekleding aangekocht waar kinderen zich goed in voelen en vaak nog gedragen kunnen worden na deze belangrijke dag. We hebben feestkleding voor kinderen van 6 tot 18 jaar, elk type jongen of meisje vindt zeker een stijl die bij hem of haar past. Bij aankoop van een communie outfit ontvangt elke feestvierder een mooi cadeautje!

Merken

De feest- en communiekleding voor jongens belooft stoer en stijlvol te zijn. In één van deze kindermerken zal je zeker iets vinden: Anthony Morato, Ao76, Bellerose, Blue Bay, Cars, Claessen's, CP Company, Freedomday, House of Orime, Jack & Jones, K-way, Levi's, Lyle & Scott, Mayoral, Ralp Lauren, Red Lemit, Retour, Scapa, Scotch & Soda, Shiwi, Timberland, Tommy Hilfiger en Varones

De feest- en communiekleding voor meisjes is dan zowel trendy, romantisch als heel exclusief. Met een ruime keuze aan kindermerken zoals: Abel & Lula, Ao76, Bellerose, Billieblush, Blue Bay, Cars, Claessen's, Designers Remix, Diamante Blu, Dixie, Elsy, Freedomday, Guess, Indee, Levi's, Linea Raffaelli, Liu Jo, Lyle & Scott, Maan, Mayoral, Mimilu, Miss Leod, Morley, Noali, Retour, RTB en Scotch & Soda.

Blader door ons feest en communie lookbook en ontdek een greep uit onze collectie 2021. 

Shoppen op afspraak

Om het shoppen wat meer te spreiden voor jullie veiligheid, zal er het komend communieseizoen geen communie event zijn in onze winkels. Maar niet getreurd, nieuw dit jaar is "Shop je feestoutfit op afspraak". Jullie kunnen een afspraak maken in één van onze winkels voor een shopping moment volledig op maat en vrijblijvend!

Interesse? Kies hieronder voor een "personal shopping" moment, hierbij hangen we een aantal outfits klaar en staat er een medeweker voor je klaar of voor "shoppen op afspraak", hierbij plannen we een afspraak in en staat er een medewerker voor je klaar. 

Natuurlijk kunnen jullie ook altijd vrijblijvend langskomen in onze ruime winkels gedurende de openingsuren om de collecties te komen ontdekken. Onze medewerkers staan steeds voor jullie klaar!   

Blijf als eerste op de hoogte! 

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van de nieuwste feestcollecties voor voorjaar 2021? Vul dan onderstaand formulier in en we sturen je elke week een mailtje met een update van de nieuwste collecties die binnen zijn!