Christmas is coming... Ontdek onze cadeautips hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

CKS zomercollectie online

Wis alle filters
Toepassen
Uw gekozen filters: Wis alle filters
Deze artikels zijn online niet te verkrijgen, voor verdere vragen neem contact op met de klantendienst

CKS zomercollectie online

Bij Deleye, Bekult en op Deleye.be vindt u een divers aanbod CKS kinderkleding voor meisjes en jongens. De lente- en zomercollectie is een topper. Voor de jongens hebben we onder meer cardigans, hemden, truien en blazers. De meisjescollectie bestaat uit prachtige jurken, cardigans, broeken, truien, rokken, topjes, t-shirts, blazers en toffe accessoires. Samengevat kunnen we stellen dat CKS kwalitatief hoogstaand is met een moderne look en vooral heel betaalbaar. 

 

Een communie of lentefeest? Bij CKS bent u aan het juiste adres. 

 

Vindt u het ook zo leuk om in uw zetel rustig online te shoppen? Ook op Deleye.be kunt u uw mooiste garderobe online bestellen zonder zorgen.

Zonder zorgen bestellen betekent bij ons : veilig betalen met de meest gebruikelijke betaalmethoden, snelle levering, gratis retourdienst binnen de 14 dagen na aankoop en een garantie dat u ons steeds kunt contacteren indien er een probleem zich voordoet.Trouwens, wist u dat wij geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR! Aarzel dus niet en koop uw favoriete kledingstukken vandaag nog op www.Deleye.be.