Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Pimp eens een vogelverschrikker

 

Campo Solar x Deleye

 

Ooit al eens een vogelverschrikker gestyled? Wij wel. En niet eentje maar zo'n veertigtal.

Kom ze vanaf deze week spotten in de contreien van Damme waar het lokale festival Campo Solar op 13-14-15 augustus plaatsvindt. 

Lokaal festivalparadijs

 

Damme maakt zich op want de vijfde editie van Campo Solar is straks een feit. De stad is van oudsher omringd door natuurgebieden en polders. Elk jaar opnieuw tovert Campo Solar deze velden om tot een gezellig festivalparadijs.

De maïs, tarwe en zonnebloemen vormen het feeëriek kader waarin de bezoekers opnieuw zullen kunnen wegdromen. Middenin deze gewassen plaatsen de organisatoren de podia voor de artiesten en voorzien ze verrassende plekjes om te relaxen. 

Défilé in de polders

 

Locals zijn reeds vertrouwd met de vogelverschrikkers die het festival inluiden. Ze staan subtiel in de velden te defileren en toveren menig fietser of wandelaar een glimlach op het gezicht. Dit jaar gaat het nog een stapje verder en mocht Deleye de poppen stylen.

Afdankertjes werd nieuw leven ingeblazen en de modellen kregen elk om beurt een metamorfose. Een ware modeshow langs onze poldervelden nog tot midden augustus tussen Gent en Brugge!

 

Win een goodiebag

 

Zin om kans te maken op een goodiebag vol zomerse spullen?

Deel onze fancy vogelverschrikkers op jouw sociale media met de tag @deleye.be en hashtag #CampoShow. De winnaars zullen bekend gemaakt worden op donderdag 19 augustus en kunnen de tas komen ophalen in één van de Deleye stores. 

Shop nu
Jouw festivaloutfit

Meer info over het festival vind je terug op www.camposolar.be