• Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Cadeautips 2019

 

Kerst is één van de mooiste en gezelligste tijden van het jaar. Daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Bij Deleye vind je kerstcadeaus voor hem en voor haar volgens budget, leeftijd en stijl. Inspiratie nodig? Voor hem hebben we leuke cadeauboxen met kousenboxershorts, manchetknopen, … Onze selectie kerstcadeaus voor haar is ook heel uitgebreid. We hebben een heel ruim aanbod tassenportemonneessjaalssokjesjuwelen,… Ken je de smaak en maat van hem of haar? Dan kan je natuurlijk ook gaan voor een kledingstuk. Past het niet? Dan kunnen ze steeds komen ruilen. Heb je de tijd niet om te zoeken naar het gepaste geschenk of weet je echt niet wat zijn of haar smaak is? Kies dan voor onze cadeaubon. Of je nu kiest voor een geschenk of een geschenkbon, alles wordt met heel veel zorg verpakt. Met een kerstcadeau van Deleye scoor je steeds!

Voor haar

Een dame houdt van geschenken. Of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor haar, een verjaardagscadeau of een geschenkje om haar te bedanken, bij Deleye vind je ongetwijfeld iets bijzonders. Ken je haar smaak en maat? We hebben heel wat prachtige artikelen waarmee je kan verrassen. Past het niet? Dan kan ze steeds komen ruilen. Je kunt ook kiezen uit ons ruim aanbod accessoires  zoals juwelen, handtassen, riemen  en sjaals. Heb je weinig tijd om een cadeau voor een dame te kiezen of twijfel je welk cadeau gepast is voor haar? Kies dan voor onze cadeaubon. Steeds gemakkelijk om te geven en nog steeds verrassend om te krijgen. We maken ook tijd om het geschenk met veel zorg te verpakken. Met een cadeau voor haar van bij Deleye maak je steeds een goede indruk.

Kies jouw cadeautje:

       

Voor hem

Ontdek het perfecte cadeau voor hem bij Deleye. Er valt altijd wel iets te vieren voor hem. Zijn verjaardag, vaderdag, Nieuwjaar, Kerstmis of gewoon zo maar. Bij Deleye hebben we veel leuke en bruikbare cadeaus voor mannen. Een typische mannen cadeau kan sokken  zijn. Afzonderlijk verpakt of in cadeauverpakking. Je kunt ook kiezen voor een toffe boxershort, een muts, handschoenen of een riem. Mag het kado voor hem wat specifieker zijn? We hebben ook heren juwelen zoals armbanden. Ken je zijn smaak en maat van kleding? Kies dan voor een leuk hemd of een toffe t-shirt. Of is het kiezen van cadeautjes voor hem te moeilijk of heb je te weinig tijd? Dan hebben we ook nog de cadeaubon. Voor iedereen het perfecte cadeau! Met een cadeau of een cadeaubon van Deleye maak je steeds een prima indruk!

Kies jouw cadeautje:

    

Voor kinderen

Ook voor de kinderen vind je het perfecte cadeau bij Deleye. Wat dacht je van een warme sjaal, trendy sweater, hippe pyjama of hippe muts voor de meisjes? Ook voor de jongens hebben we heel wat leuke cadeautjes, zoals een leuke pyjama, hippe mutsen, sweaters en T-shirts van Levi's. Voor elk wat wils dus. Ontdek meer inspiratie in onze winkels of op www.deleye.be!

   

Cadeaubon

Heb je de tijd niet om te zoeken naar het gepaste geschenk of weet je echt niet wat zijn of haar smaak is? Kies dan voor onze cadeaubon. Altijd een topper op elk kerstfeest! Steeds gemakkelijk om te geven en nog steeds verrassend om te krijgen. Of je nu kiest voor een geschenk of een geschenkbon, alles wordt met heel veel zorg verpakt. Met een kerstcadeau van Deleye scoor je steeds!