Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Voor haar.

Voor hem.

Voor hen.

Cadeautips by Fried'l Deleye.

 

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt iedere week uit met enkele favoriete outfits van het seizoen. Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang haar wekelijkse outfit per mail.

 

Altijd goed

Deleye cadeaubon

Heb je de tijd niet om te zoeken naar het gepaste geschenk of weet je echt niet wat zijn of haar smaak is? Kies dan voor onze cadeaubon. Altijd een topper op elk kerstfeest! Steeds gemakkelijk om te geven en nog steeds verrassend om te krijgen. Of je nu kiest voor een geschenk of een geschenkbon, alles wordt met heel veel zorg verpakt. Met een kerstcadeau van Deleye scoor je steeds.

Cadeaubon bestellen
NEW! 

Ontwerp je eigen cadeaulint

De mooiste tijd van het jaar komt er aan. Dit jaar maken we het extra gezellig en verrassen we graag onze dierbaren met een persoonlijk cadeautje. Laat je bestelling door ons inpakken en personaliseer je Deleye-cadeautje met een persoonlijke boodschap. Uniek & origineel.

Meer info