Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Black & white

Zwart of wit?

Je hoeft niet te kiezen! De combinatie van deze twee powerkleuren is hot news dit najaar. Een zwarte broek met een wit truitje? Lovely! Een witte jurk met een zwarte vest? Yes yes!

Jij durft, jij straalt! 

Een volledig zwarte of witte look? Jij durft, jij straalt! Hey, vergeet je zwarte of witte enkellaarsjes niet uit te kiezen! Ook wit en zwart samen in één kledingstuk zien we deze herfst en winter vaak verschijnen. Streepjes, ruitjes, geometrische motieven en vooral polkadots zullen onze dagen wat abstracter maken. De toffe patronen geven jouw outfit een speelse vibe, terwijl de zwart-witte kleuren net heel wat sérieux uitstralen. Work hard, play hard!

Shop nu

Onze trend items

Dames  /  Heren  /  Meisjes  /  Jongens
Inspirerende looks

Op onze website vind je wekelijks nieuwe looks terug, samengesteld door onze stylisten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt zowel looks voor dames en heren als voor jongens en meisjes terug. Casual, party, office of trend? Voor elke gelegenheid een outfit! 

Inspiratie nodig?

Looks

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Shiny Glitter

Shine bright like a diamond!

TREND
Neo-bourgeois

Move over, Michelle Obama!

TREND
Genderneutrale kleuren

Lila, Yellow submarine en Purple rain zijn dé soundtracks van de herfst!

TREND
Cowgirl

Saddle up, want de cowgirl galoppeert het najaar in!

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.