Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Atelier Noterman broeken

Moderne ontwerpen met veel respect voor traditie en vakmanschap, dat is Atelier Noterman. De Atelier Noterman-collectie biedt een reeks broeken die allemaal één ding gemeen hebben. Ze zijn perfect op maat gemaakt en stijlvol. We gaan net dat beetje extra, voor de perfecte stoffen, een perfecte pasvorm en dito afwerking. Omdat luxe in de details zit.

Bij Aterlier Noterman worden authenticiteit en vakmanschap gecombineerd met de kernwaarden van ethiek en duurzaamheid. Dit maakt het Belgische label Atelier Noterman zo geliefd. Atelier Noterman heeft zichzelf gepositioneerd als de broekenspecialist van de chino’s.

Wij hebben in ons assortiment twee type broeken van Atelier Noterman.

ATN01S

Dit model is een slim fit jeans. Is aansluitend en gemaakt in detox denim.


ATN05

Dit model is een casual chino, één van de bekendste modellen van Atelier Noterman. De chino is een kledingstuk dat niet mag ontbreken in de garderobe van een man. Deze broek is net even iets formeler dan een jeans en zit heerlijk comfortabel.

Detox Denim

Denim behoort tot de kern van het merk Atelier Noterman. Detox Denim is een game-wisselaar. Het vermideren van het substantiële verbruik van water en gifstoffen is hun belangrijkste missie. Wist je dat de Detox Denim het waterverbruik tot 300 liter per paar vermindert? Dit omdat luxe duurzaam kan zijn.